viernes, 29 de febrero de 2008

ESTE DIUMENGE EN TELECINCO LA BODA MES ESPERADA

Macu va somiar amb este moment des que va conéixer a Luisma i, darrere d'haver posat en pràctica durant mesos les estratègies pròpies de la família Colmenero (trampes, mentides i un oportú embaràs), aconseguirà a la fi formalitzar el seu enllaç en una peculiar boda.

Este argument centrarà les trames d'un dels capítols més esperats de l'actual temporada de “Aída”, que Telecinco emetrà diumenge que ve a partir de les 22:30 hores, informa la cadena en un comunicat.

Estrenada al Gener del 2005, Aída” és la sèrie més vista de la temporada -per damunt també de totes les estrangeres- amb una mitjana de 5.662.000 espectadors (30.3% de share) i la ficció espanyola més seguida en els dos últims “cursos” televisius.

Telecinco encadenarà esta temporada amb altres tretze episodis

L'extraordinària fidelitat de l'audiència, amb registres que s'acosten als obtinguts en la primera temporada quan ni tan sols existien els nou canals en obert, ha portat a Telecinco a coproduir en col·laboració amb Globomedia tretze capítols més, que succeiran en emissió a la present entrega d'episodis.

En este sentit, Alberto Carullo, director d'Antena de Telecinco, ha explicat que "Aída ha aconseguit ocupar la primera posició del rànquing d'audiències de ficció, superant a ‘C.S.I.’."

Segons Carullo, "ens pareix un privilegi que la pugna es desenrotlle entre estes dos sèries, no sols perquè ambdós són de Telecinco, sinó també perquè són exponents de dos categories diferents, com poden ser la gran producció nord-americana i de gran qualitat i la producció de ficció nacional de la qual ‘Aída' és indubtablement un exponent destacat en tots els sentits.”

Així serà “la boda de l'any”

En este episodi, l'elenc de “Aída” farà gala de la seua extraordinària vis còmica per a interpretar les hilarants situacions que rodejaran a la “boda de l'any” en Esperanza Sur:

Luisma portarà amagat un micròfon durant la boda per a intentar delatar a Mauricio davant de la policia; Aída intentarà intimar amb un invitat que tirarà els teixos al seu acompanyant; Fidel no podrà traure's del dit l'anell de Macu; i Barajas dedicarà unes sorprenents paraules als contraents durant la cerimònia.

Antonio Sánchez, productor executiu de Globomedia, ha destacat que “serà un capítol que marque un nou fita dins de la història de ‘Aída’. Cada vegada anem explorant més en els nostres personatges -que estan creixent molt gràcies als nostres actors- i este treball es plasma en la pantalla. En el capítol de la boda de Luisma i de Macu confluyen totes les trames amb Paz de fons, en el paper de patidora”.

Luisma i Macu: una relació a l'ombra de Paz

Res feia presagiar que Luisma acabaria casant-se amb Macu. A pesar de les seues afalacs cap al sexe oposat i les seues nombroses i fugaces relacions, el germà de Aída sempre va estar enamorat d'una única xica: la seua veïna Paz. Darrere d'una monumental borratxera i una nit boja junt amb Macu, la neboda de Mauricio va usar l'únic “as” que li quedava davall la mànega a la vista del poc entusiasme que despertava en el xic: la notícia del seu embaràs.

A partir d'eixe moment, Luisma va assumir les seues responsabilitats com futur pare i va començar a entrenar-se amb els seus nebots i fins amb un nino per a estar a l'altura de les circumstàncies.

En el dia de la seua boda, Paz haurà d'enfrontar-se als seus verdaders sentiments i reconéixer que Macu ha aconseguit unir-se a l'home que més li ha volgut en la seua vida.

Luisma colabora amb la policia per a destapar els assumptes il·legals de Mauricio

Baix l'amenaça de ser empresonat, la policia obliga a Luisma a obtindre proves que demostren que Mauricio ha robat fons públics. El temps passa, la pressió policial augmenta i Luisma no aconseguix una confessió de l'amo del Bar Reynols, pel que assistix a la seua boda amb un micròfon baix el trage.

Mentrestant, Macu vol casar-se amb un anell de la seua iaia, però no li ajusta bé. Aclaparada per tots els preparatius que requerix la boda, la nóvia decidix delegar en Jonathan, Lorena i Fidel perquè siguen ells els que s'encarreguen d'eixamplar-lo. Una vegada arreglat, el fill de Chema decidix provar-se'l, i a pesar d'intentar-ho de diferents maneres, no és capaç de llevar-se'l.

Per la seua banda, Aída busca parella per a la boda del seu germà. Desesperada, accepta que Tony es faça passar pel seu nóvio. Ell també necessita una parella femenina, ja que els invitats arribats del poble no accepten de bon grat la seua condició sexual.
Una altra de les decisions que ha de prendre Luisma és sobre qui s'encarregarà de llegir un discurs en la cerimònia religiosa. El nóvio no sap si decantar-se per Chema o per Barajas, pel que finalment demanarà a ambdós que es pugen a l'altar i dediquen unes paraules al feliç parella.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele