viernes, 8 de febrero de 2008

EVA GONZALEZ CO-PRESENTARA "TRES DESEOS"

Eva González s'ha incorporat a Antena 3 per a ser una dels cars de “Tres desitjos”, el nou reality que ajudarà a complir els desitjos de gent anònima, segons ha pogut saber la premsa especialitzada en televisió.

La Miss Espanya 2003, que torna a la cadena tres anys i mig després del que va ser el seu primer treball televisiu, el batega xou “UHF”, acompanyarà a Aitor Trigos (“Si yo fuera tú”) en les labors de co-presentació de “Tres Deseos”, conduït en entregues independents per Jaime Cantizano, Juan Y Medio i Jorge Fernández.

El conductor de la reeixida “Ruleta de la suerte” substituïx finalment a Carlos Sobera, opció utilitzada en principi per la cadena.

El contracte de Eva González amb Antena 3 se circumscriu de moment a “Tres deseos”, si bé esta primera col·laboració servirà de prova per a futurs projectes.

“Tres deseos” ja està en fase de producció per al seu possible estrena al començament de març. La primera entrega a veure la llum serà la de Jaime Cantizano. De fet, el presentador ja ha gravat el programa, pel que Ximo Rovira el va substituir en “A3 Bandas” i “Dónde estás, corazón?”.

Eva González, en ratxa

Eva González travessa esta temporada pel seu millor moment. La model i presentadora sevillana triomfa actualment en Canal Sur al capdavant del reality “Se llama copla”, que ja s'ha convertit en tot un fenomen d'audiències amb quotes de pantalla que ronden el 40% de share.

Al llarg d'esta temporada, Eva González ha compaginat esta labor amb la seua col·laboració en el programa de laSexta “Buenafuente”. A més, la Miss es va passar a TVE per un dia per a conduir l'última gala de Fi d'Any junt amb Antonio Garrido.

Després de guanyar Miss Espanya en 2003, Eva González va començar la seua carrera en televisió l'any següent com a col·laboradora en el programa “UHF” d'Antena 3 junt amb Nuria Roca i Florentino Fernández.

A més, va aparéixer en un capítol de la sèrie de Telecinco “Los Serrano” interpretant a una professora d'Educació Física que enlluernava tots els jóvens de l'institut.

Va fitxar per La Sexta en els començaments de la cadena, on va presentar el dating xou “Dimelo al oído” junt amb Iván Sánchez, va ser monologuista en la segona edició de “El club de Flo”, en la que va resultar vencedora, i també va presentar “Fenómenos” en la mateixa cadena.

Esta temporada ha col·laborat amb Andreu Buenafuente en el seu programa, un treball que ha compaginat amb la presentació del mencionat concurs musical "Se llama Copla" en Canal Sur.

”Tres desitjos” s'estrenarà al març

L'estrena de “Tres deseos” està previst per a la primera setmana de març i oferirà tres entregues sense periodicitat fixa conduïdes independentment per Jaime Cantizano, Jorge Fernández i Juan y Medio.

Cada emissió tindrà una història principal, presentada per un d'estos tres rostres de la cadena, més dos històries secundàries de què es faran càrrec Aitor Blats (“Si yo fuera tú”) i Eva González.

Versió espanyola del format americà "Three Wishes"

“Tres deseos” és l'adaptació per al nostre país de “Three wishes”, un format de la NBC que ajuda a complir els desitjos de gent anònima, tal com va avançar la premsa.

Antena 3 emetrà el programa a manera d'especials sense periodicitat fixa, seguint la mateixa estratègia que tan bon resultat li ha donat amb “Esta casa era una ruina”.

En la versió original americana de “Three Wishes”, la presentadora del programa (la cantant Amy Grant) viatja acompanyada d'un equip d'experts a una ciutat per a complir els desitjos de gent anònima que realment ho meresca, com retre homenatge un heroi en l'ombra o ajudar una família amb un membre malalt.

L'equip arriba a una ciutat i munta en la plaça del poble el denominat “Wish Tent” (botiga dels desitjos) perquè els habitants s'acosten a depositar el seu “somni”.

Després, el programa selecciona les històries més emotiva o interessant i grava els seus protagonistes durant els següents dies en el transcurs de veure complit el seu desig. En eixe temps, la presentadora amenitza el procés oferint un concert de música gratuït en el poble.

Un reality xou positiu

Igual que “Extreme Home Makeover” (“Esta casa era una ruina”),”Three Wishes” està plantejat com un reality positiu, sense a penes elements d'humor. Quan es va estrenar, al setembre del 2005, va ser descrit per la revista Entertainment Weekly com un dels formats “més prometedors” d'eixa tardor.

A pesar que l'audiència era bona –va arribar a liderar la seua franja en diverses ocasions-, la NBC va decidir prescindir de “Three Wishes” al desembre d'eixe mateix any, després de nou episodis, a causa de la dura competència que oferia la cadena rival CBS en la nit del divendres, al que se sumava l'elevat pressupost del programa que dificultava la seua rendibilitat, segons va informar llavors la premsa americana.

En l'últim capítol emés, el programa va complir el desig de tres xiquets: un de 10 anys que admirava Bill Gates i va tindre l'oportunitat de conéixer-lo i acompanyar-lo en el seu treball durant un dia; un altre xic de 12 anys que va aprendre com viu un astronauta; i somni el d'una xiqueta que volia ser actriu i va aconseguir una aparició estel·lar en la seua telenovel·la favorita.

La producció de “Three Wishes” a Espanya va a càrrec de Boomerang ("Polònia", "El negociador"), que també firma per a Antena 3 l'espai “El diario de Patricia”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele