miércoles, 27 de febrero de 2008

ANTENA 3 ESTRENA EL PROXIM DIMECRES "TRES DESEOS"

Antena 3 estrena dimecres que ve, 5 de març, en prime estafe, el primer dels especials de 'Tres Deseos' que presenta Jaime Cantizano.

El programa ocuparà el lloc en què s'han emés els últims dos especials de 'Esta casa era una ruina'. Competirà amb 'Sin tetas no hay paraíso' en Telecinco, 'Anatomía de Grey' en Cuatro, 'Reaper' en laSexta i cine en La 1.

Basat en el format de la NBC americana 'Three Wishes', l'espai gira entorn de tres persones, famílies o col·lectius per als que es farà realitat un la seua, resolent, en la majoria dels casos, problemes o carències.

El nou reality d'Antena 3, concebut com una sèries d'especials sense periodicitat fixa per al prime estafe, recorrerà diferents pobles d'Espanya i instal·larà una carpa en els llocs triats perquè els ciutadans depositen en una urna els somnis que els agradaria complir.

Cada una de les edicions estarà presentada per una de les figures més carismàtiques de la cadena, que viatjarà junt amb l'equip del programa per a conéixer 'in situ' els desitjos dels ciutadans anònims.

'Tres Deseos' intentarà concedir les il·lusions d'estes persones, bé siguen de caràcter material, sentimental o social. El programa arreplegarà els desitjos dels ciutadans anònims i seleccionarà les històries més commovedores o necessitades per a resoldre, en uns casos eixos anhels, en altres eixos problemes. Però també serà un espai en què moltes persones podran mostrar el seu agraïment o la seua admiració a altres a través de grans sorpreses.

Així mateix, el programa buscarà la complicitat i el suport de tots els ciutadans del lloc que visite, ja que, moltes vegades, l'ajuda de les persones de l'entorn serà determinant perquè es puguen complir els desitjos.

Antena 3 adapta el format més 'desitjat'
'Tres Deseos', que produirà Boomerang para Antena 3, està basat en el format amb el mateix nom de la NBC ('Three Wishes'), que va ser seguit en la seua estrena, al setembre del 2005, per 8,7 milions d'espectadors.

En la seua versió americana, 'Three Wishes' va estar presentat per la cantant Amy Grant, qui viatjava acompanyada d'un equip de col·laboradors a una ciutat determinada per a complir els desitjos de gent anònima, des d'ajudar a una família en el tractament d'una persona malalta a col·laborar en la busca d'ocupació a algú que ho necessitava manera urgent.

Entre altres il·lusions, 'Three Wishes' també va complir el somni, per exemple, d'un xiquet de 10 anys que volia conéixer el creador de Microsoft, Bill Gates, i el desig d'una xiqueta que volia ser actriu i va poder participar en una de les seues sèries favorites.

En este cas, les persones anònimes depositaven els seus somnis en la 'Wish Tent' (Tienda de Deseos') i posteriorment el programa seleccionava les històries més emotives o rellevants que pogueren suposar una important ajuda per als triats.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele