viernes, 8 de febrero de 2008

TELECINCO PREPARA LA NOVA EDICIO DE "OPERACION TRIUNFO"

Amb l'aval del seu extraordinari poder de convocatòria -en la passada edició del concurs es van presentar més de 22.000 aspirants-, Telecinco iniciarà dilluns que ve 18 de febrer a Barcelona les proves d'ingrés a l'Acadèmia de “Operación Triunfo”, en les que es triarà els protagonistes de la pròxima entrega del programa, segons informa la cadena en un comunicat.

En el CCIB, Centre de Convencions Internacional de Barcelona, se celebraran les primeres proves de selecció, a les que podran presentar-se tots aquells aspirants que siguen majors de 16 anys i amb dots per al cant. La seua vàlua i aptituds musicals seran avaluades per un equip de selecció format per professionals de l'àmbit musical i televisiu.

Després de la cita catalana, l'equip de selecció del concurs produït per Telecinco en col·laboració amb Gestmusic Endemol visitarà Sant Sebastià el dijous 21 de febrer per a prosseguir pròximament la busca de les millors veus en distintes ciutats espanyoles. A València, en concret, estaran el pròxim 3 de març Al Palau de Congressos.

“OT 2008”: les proves d'ingrés a l'Acadèmia més esperades

Temporada rere temporada, milers de persones han acudit a les proves de selecció de “Operación Triunfo”. En la passada edició, van ser 22.193 aspirants els que es van presentar al procés de selecció, dada que demostra l'expectació que desperta el concurs.

Per a participar en el programa, formar-se com a artistes i aconseguir l'anhelada carrera discogràfica, els participants hauran de superar prèviament les distintes fases de les proves d'ingrés a l'Acadèmia de “Operación Triunfo”, en les que hauran de mostrar les seues aptituds per al cant, així com la seua forta personalitat.

Més de quatre milions de telespectadors van seguir les gales setmanals

Amb una mitjana de 4.312.000 telespectadors i el 26,9% de share, “Operación Triunfo” es va confirmar com el programa d'entreteniment més vist de la passada temporada liderant el 94% de les seues emissions en les seues gales de prime estafe.

L'emocionant final en què Lorena es va proclamar guanyadora va ser la gala més vista de la temporada al congregar una audiència mitjana de 4.833.000 espectadors (28,8% de quota de pantalla).

El concurs, conduït per Jesús Vázquez -que presentarà “Operación Triunfo 2008”- va liderar tots els targets d'edat -dada que confirma la gran capacitat d'atracció del programa sobre un ampli espectre de públic- i la seua franja d'emissió a l'avantatjar en 12,3 punts a Antena 3 (14.6%) i en 8.7 punts a TVE 1 (18.2%).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele