miércoles, 27 de febrero de 2008

RODOLFO CHIQUILICUATRE EL MES VOTAT PELS INTERNAUTES

El passat 16 de febrer, TVE i MySpace van obrir el termini de votació per a triar el representant espanyol en el Festival d'Eurovisió 2008, d'entre els més de 500 candidats presentats. Fins a les 23:59 hores del dilluns 25 de febrer s'han rebut més de dos milions de vots (2.024.460).

Una vegada revisats tots els vots emesos, i darrere d'eliminar els vots fraudulents, ja s'han designat els cinc primers finalistes per a representar a Espanya. La llista definitiva queda de la manera següent:


1. R. Chikilicuatre
Baila el ChikiChiki: 109.995 vots

2. La Casa Azul
La Revolucion Sexual: 67.706 vots

3. ARKAITZ
Un Olé: 63.460 vots

4. Coral
Todo Está En Tu Mente: 58.339 vots

5. Bizarre
Si pudiera: 54.842 votos

Més de 500 candidats
Estos cinc finalistes, d'un total de 531 candidats, participaran en un programa especial de televisió, on defendran la seua candidatura.

Altres cinc seran seleccionats per un jurat d'experts format per Daniel Rodríguez Villasante, director del programa musical 'No disparen al pianista' i responsable d'informació musical de 'Miradas 2'; Mauro Canut, músic i autor del blog oficial d'Eurovisió de RTVE; Borja Prieto, director de continguts de MySpace Espanya; Fernando Montesinos, productor musical, i Toñi Prieto, productora executiva de programes musicals de TVE.

Els deu finalistes participaran en un programa especial de televisió, que s'emetrà el dissabte 8 de març en el prime-estafe de L'1, en el que hauran de defendre la seua candidatura i del que eixirà la cançó que representarà a TVE en Eurovisió 2008. L'última paraula la tindran els telespectadors.

D'este programa eixirà la cançó que representarà a Espanya en el Festival d'Eurovisió que se celebrarà a Belgrad, el pròxim 24 de maig.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele