lunes, 25 de febrero de 2008

MOMENTS DE TENSIO EN UNA BREU ACTUACIO DELS BALLARINS DE "FAMA"

El que anava a ser una gran vesprada per a moltes de les fans del reality de Cuatro, es va convertir en un moment en plors, espentes i caigudes que van fer que l'organització suspenguera l'acte previst.

"Fama dóna el bot al carrer. Els ballarins de l'Escola de Ball realitzaran el dissabte, a partir de les 15,00h, la seua primera actuació en ple carrer. Serà en la Plaça Felip II de Madrid, fins on es desplaçaran tots els ballarins junt amb el director de l'Escola, Víctor Ullate Roche, el cap d'Estudis, Lola González, i els professors Marbelys Zamora, Rafa Méndez i Sergio Alcover." Este era la crida que va fer Cuatro als fans del programa.

A l'hora i en el lloc indicat, centenars de fans histèriques esperaven amb ànsia l'arribada dels seus ídols. Però l'organització pareix que no havia previst tal aglomeració i no havia preparat ni tan sols una plataforma perquè els xics de 'Fama' ballaren, sinó que ho feien en el piso, al mateix nivell que els que la gent que els estava veient. El resultat: la gent va començar a posar-se nerviosa i van començar a pujar-se a les estàtues, als balcons i als terrats i prompte l'assumpte va degenerar en espentes i caigudes que van arribar a posar en perill la integritat física d'algun dels xics del programa.

Finalment, l'organització va decidir cancel·lar l'esdeveniment i els xics van haver de tornar a l'autobús escortats per la policia entre crits en contra del programa.

A pesar de tot això, segons es va anunciar en 'Noticias Cuatro 2', el programa té previst repetir el dit esdeveniment pròximament en millors condicions.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele