domingo, 3 de febrero de 2008

"SOBRENATURAL" TORNA EN LA 2 DE TVE

Televisió Espanyola li dóna una segona oportunitat, dimecres que ve 6 de febrer, a la sèrie darrere d'haver de retirar-la del batega night del dilluns degut als seus discretes dades.

Després del fallit pas de la sèrie per L'1, Televisió Espanyola ha decidit reubicar 'Sobrenatural', protagonitzada per Jensen Ackles i Jared Padalecki, en el prime estafe dels dimecres, en La 2, substituint a 'Perdidos' que va finalitzar la seua tercera temporada la passada setmana.

'Sobrenatural' es va estrenar el passat 15 de juliol en La 1 en l'horari de bon matí dels dilluns amb un 8,8%, un 12,8% i un 13,1% en la seua primera tanda de tres capítols. Passat un mes, i sense haver millorat estes dades, TVE va decidir retirar-la de la graella.

Sam i Dean Winchester són dos germans marcats per la mort de sa mare en estranyes i tràgiques circumstàncies quan eren xiquets. Son pare va emprendre la busca de l'autor de la mort de la seua esposa, el que li va portar a enfrontar-se amb estranys fenòmens sobrenaturals.

Sam (Padalecky) ha fet tot el que es puga per evitar la història de la seua família i fuig de l'obsessió de son pare per descobrir la força maligna que ha acabat amb la vida de la mare. Deixa el seu llar justa després de finalitzar l'institut a fi d'allunyar-se de la seua família.

Dean (Ackles) pren un camí diferent i seguix son pare a la recerca de la veritat sobre l'estranya mort de la mare dels xics. Quan Sam visita al seu germà amb la notícia que son pare ha desaparegut, no té una altra elecció que unir-se a ell en la busca de l'estranya història que rodeja la seua família.

Amb esta perillosa i intrigant missió, els germans Winchester, marcats per la tragèdia familiar i el perill d'altres mons, començaran a recuperar la unió que han perdut durant els quatre anys que han romàs separats. En el seu Chevy Impala del 67, ambdós jóvens emprendran un viatge des del desert de Roig fins als llacs de Wisconsin en el que s'enfrontaran a estranyes criatures dignes dels pitjors malsons per a descobrir els misteris sobrenaturals que rodegen la seua família. Per a seguir el seu viatge només compten amb les pistes que van obtenint de son pare desaparegut.

Erick Kripke, responsable d'èxits com 'Tarzán' o 'Boogeyman', és el creador d'esta sèrie que commourà a tots aquells que s'atrevisquen a unir-se al misteriós viatge dels germans Winchester.

La sèrie 'Sobrenatural' ha sigut nominada als premis Emmy el passat any en les categories de Millor B.S.O. I Millor Edició de So.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele