domingo, 17 de febrero de 2008

CUATRO EMETRA LA NOVA VERSIÓ DE "AMERICAN GLADIATORS"

Cuatro ha adquirit els drets de "American Gladiators", la versió renovada del clàssic reality de competició dels 90 que s'ha revelat com un dels èxits de la temporada en la TV americana.

La cadena emetrà la versió nord-americana doblegada a l'espanyol, com ja ve fent amb els espais semblants, "Pressing Catch" i "Humor amarillo", amb bona acollida d'audiència.

Séun informa la premsa el "revival" que la NBC ha fet de “American Gladiators” (Gladiadors Americans) va aconseguir en la seua estrena del passat 6 de gener més de 12 milions d'espectadors, convertint-se en el segon nou programa més vist de la temporada, només superat per l'estrena de "Terminator: The Sarah Connor Chronicles", i en l'espai no esportiu de major audiència des de la retransmissió dels Emmy en 2006.

Les següents emissions en NBC, en el que és el seu habitual dia d'emissió, els dilluns a les 20:00 hores, superen els 10 milions i una quota de 12%, aconseguint el lideratge en la seua franja, segons dades de Quatre.

Gràcies a "American Gladiators", que ja té assegurada una segona temporada, i altres programes llançats per la NBC al començament d'any, com "The Biggest Loser" i "Celebrity Apprentice", la cadena va aconseguir, per primera vegada des de 2004, el triomf en tres espais dirigits a un públic d'entre 18 i 49 anys.

En la primera setmana de gener, la NBC logo el seu segon millor share setmanal dels últims tres anys, exceptuant les Olimpíades.

Igual que en el "Gladiadors Americans" original, oferit amb gran èxit mundial entre 1989 i 1996, esta nova versió de NBC que presenten Hulk Hogan i Laila Ali acompanyats del Kaplon, ex arbitre de la Lliga Americana, compta amb competidors amateurs enfrontant-se a gladiadors professionals.

Esta temporada compta amb 12 gladiadors, sis hòmens i sis dones, que competixen amb concursants d'ambdós sexes. Igualment, com a novetat, els participants tenen la possibilitat d'entrenar abans dels seus enfrontament, mentres que els espectadors poden conéixer un poc més a cada un dels individus.

Els presentadors

Hulk Hogan, actor americà i exprofessional del Pressing Catch, va obtindre la popularitat a mitjan anys 80 i principis dels 90, i es va convertir en un heroi competint en la World Wrestling Federation. Ha sigut dotze vegades campió del món, sis vegades campió mundial dels pesos pesats i sis vegades campió de WWE. També ha intervingut com a actor en diverses pel·lícules.

Laila Ali és filla del llegendari boxejador Muhammad Ali, actriu i boxejadora professional.

El xou

És una competició entre 24 participants -gladiadors i concursants-. En total són 12 hòmens i 12 dones. Cada episodi mostra dos competicions: el dels hòmens i el de les dones que s'enfronten en les mateixes proves i on van sumant punts. Al final de cada temporada queden els millors de cada sexe, i els guanyadors que isquen d'esta primera temporada seran Gladiadors per a la segona, que als EUA s'emetrà esta pròxima primavera.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele