viernes, 22 de febrero de 2008

CUATRO PREPARA EL CONCURS "PEKIN EXPRESS"

Cuatro prepara un nou reality xou. La cadena ha iniciat ja la primera part dels càstings per al seu nou programa. Busca "gent dinàmica, atrevida, sense por als riscos, capaç de moure's en situacions adverses i mitjans desconeguts, necessitem que tinguen disponibilitat en els pròxims mesos i el passaport en regla".

Segons ha sabut la premsa especialitzada en televisió, la cadena es troba preparant una versió del reality d'aventures holandés 'Pekín Express', que guarda similituds amb el format americà 'The amazing race' ('El gran reto').

'Pekín Express' és un programa molt popular a Holanda i Bèlgica, on s'emet en les cadenes Net5 i VT4. Compta amb tres temporades, i una quarta en emissió, a més d'una versió VIP amb famosos. El programa també ha sigut adaptat per la cadena M6 francesa, que emet en l'actualitat la tercera temporada.

'Pekín Express' és un format d'aventures on els concursants competixen per parelles, amb l'objectiu de realitzar una ruta entre dos països desconeguts, sense conéixer l'idioma local i amb l'única ajuda d'un euro al dia.

Els concursants tenen, per tant, que integrar-se amb les cultures locals i demanar l'ajuda dels pobletans per a alimentar-se, aconseguir allotjament i aconseguir desplaçar-se fins al seu destí final.

Guanya la parella que abans arribe a destí, encara que per a complicar la travessia, el programa establix una sèrie de ciutats de pas per les quals serà obligatori travessar.

El nom del programa ve degut a la ruta empresa per la primera temporada del programa: Moscú - Pekín en el cas holandés París - Pekín en el francés, encara que en successives temporades, les rutes han variat, amb travessies Pekín - Bombay, Vietnam - Tibet, Pekín - Himalaya o Río de Janeiro - Lima.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele