miércoles, 6 de febrero de 2008

CUATRO BUSCARA LA MENT MES INCREIBLE D'ESPANYA

Cuatro comença el dilluns a preparar l'adaptació del format de BBC 'The National Lottery People's Quiz', un dels èxits de la temporada de la pública britànica.

Ara, Cuatro ix al carrer per a buscar a la ment més increïble d'Espanya amb el concurs més espectacular de la televisió.

Qualsevol persona pot presentar-se a estes "oposicions a milionari" que Cuatro està preparant, només necessita estudiar 40.000 preguntes i les seues respectives respostes per a convertir-se en el campió dels campions i guanyar un espectacular premi que ascendix a 400.000 euros.

Els interessats a participar podran descarregar-se les preguntes a partir de dilluns que ve 11 de febrer en la web de la cadena.

En la versió britànica, la BBC va organitzar uns càstings a què qualsevol ciutadà major de 16 anys podia presentar-se. Després de tres rondes d'audicions, els finalistes competixen en grups de 10 en les gales setmanals.

Després de superar diverses proves en cada gala, el finalista passa a una gran final, en la que es repartix el gran premi del concurs.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele