lunes, 18 de febrero de 2008

ULTIMEN ELS DETALLS DELS "CARA A CARA" ELECTORALS

L'Acadèmia de Televisió manté este matí una reunió tècnica per a tancar els detalls de realització dels dos debats 'cara a cara' entre els candidats de PSOE i PP a la presidència del Govern, que tindran lloc el dilluns 25 de febrer i el dilluns 3 de març.

En la reunió de hui participa la comissió creada per l'Acadèmia per a organitzar els dos encontres, amb l'excepció per motius de treball de la portaveu de l'Acadèmia, Concha García Campoy. Encapçalada per Manuel Campo Vidal i Fernando Navarrete, la comissió compta amb Pepe Carbajo i Tacho de la Calle com a encarregats de la producció executiva.

Manuel Campo Vidal, principal candidat a ser el moderador

Al mateix temps, es mantenen les conversacions amb socialistes i populars per a arribar a un acord sobre les condicions en què s'enfrontaran els dos candidats al Govern, començant per qui serà el moderador.

Segons van indicar fonts d'este organisme, l'Acadèmia i totes les televisions -excepte Telecinco, que de manera "voluntària i legítima" ha mostrat la seua intenció de no retransmetre'ls- tracten de consensuar el nom dels moderadors entre periodistes del món de la informació amb "solvència" per a eixir ben parat "de la papereta".

Una de les persones de què més es parla és precisament el president de l'Acadèmia, Manuel Campo Vidal, encarregat a més de l'últim debat televisat que ha tingut lloc, en 1993, entre Felipe González i José María Aznar.

En els últims dies han sonat també altres noms com a possibles candidats a moderar el debat, entre ells els de Carlos Herrera, Ángels Barceló i Carles Francino.

L'ATV demana que "les te les financen els debats en funció de l'audiència que obtinguen"

D'altra banda, i encara que este aspecte tampoc està tancat, l'Acadèmia considera que "el més raonable" és que les cadenes de televisió que finalment retransmeten els debats electorals es facen càrrec dels gastos de realització en funció de l'audiència obtinguda per cada una d'elles.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele