viernes, 22 de febrero de 2008

VNEWS FACILITARA TOTA LA INFORMACIO DE LA "EXPO 2008"

VNews serà l'agència encarregada del servici de premsa audiovisual d'Expo Saragossa 2008, després que la setmana passada es resolguera el concurs públic a què també optava Mediapro, segons informa un comunicat de l'agència.

Equips de redactors, operadors ENG, productors, documentalistes i tècnics de telecomunicacions de VNews, coordinats per la Direcció de Comunicació de l'Expo, gravaran totes les notícies de rellevància que es vagen produint: entrevistes, debats, espectacles, visites de personalitats els 17 pavellons autonòmics i els més de 102 internacionals que ja han confirmat la seua assistència. Per a la prestació del servici, VNews comptarà amb la col·laboració de redactors i operadors ENG d'Aragó Digital.

Les notícies gravades seran processades per a la seua distribució gratuïta a tots els mitjans interessats via satèl·lit, xarxes IP i llocs d'Internet, en els diversos formats més habituals: Mpeg2, Windows Media i Flash, entre altres. D'esta manera es pretén assegurar un màxim coneixement i repercussió de l'Expo tant a nivell nacional com Internacional.

Un servici de notícies disponible durant tot el dia

El servici de premsa audiovisual de VNews per a Expo Saragossa 2008 estarà actiu 24 hores al dia per a les televisions nacionals i internacionals que cobrisquen l'esdeveniment.

Expo 2008, que obrirà les seues portes del 14 de juny al 14 de setembre, serà un esdeveniment nacional i internacional de gran abast. El calendari de conferències, exposicions, activitats i espectacles -Sempre amb el motiu de l'aigua com a eix central- faran dels 93 dies d'Expo la millor oferta cultural conjunta de l'any.

VNews també és l'agència audiovisual de Madrid'16

VNews és proveïdora de continguts audiovisuals d'actualitat per a la major part de les televisions i mitjans d'Internet (Elpais.com, Elmundo.es, Adn.es, Publico.tv, etc.), incloent a Antena 3, Cuatro, CNN , La Sexta, cadenes d'àmbit autonòmic, xarxes de televisió local i estacions independents de mitjans digitals.

A més dels servicis de captació i distribució d'actualitat audiovisual, VNews manté una important activitat en la producció i distribució de comunicació institucional. Madrid 16 -oficina encarregada de la promoció de les aspiracions de la capital espanyola per a acollir els Jocs Olímpics de 2016- va designar a VNews com a agència audiovisual igualment per a la producció i distribució universal de notícies diàries.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele