martes, 12 de febrero de 2008

CUATRO SUBSTITUIX LES REPOSICIONS DE "CUENTA ATRAS" PER CINE

Cuatro mou fitxa després de les discrets registres d'audiència que 'Cuenta atrás' està collint en la nit dels dijous. Des d'esta mateixa setmana, la cadena substituïx per cine el capítol de reposició, mantenint només el d'estrena.

Dijous passat, i a pesar de comptar amb el matalaf de l'entrevista de Mariano Rajoy, la sèrie de Dani Martín va anotar mínim en el seu capítol d'estrena amb un 6,4% de mitjana. La reposició posterior, per la seua banda, va anotar un semblant 6,5%.

En el seu lloc, la cadena emet a partir de les 23:20 hores el film "Un San Valentín de muerte", pel·lícula de terror que té com a protagonista a un psicòpata que actuarà precisament en esta romàntica data. La bellíssima Denise Richards i el recordat àngel-caça vampirs David Boreanaz encarnen els papers principals d'esta cinta d'amors letals.

Cinc amigues de vint anys: Kate, Page, Shelly, Lily i Dorothy intenten arreglar les seues vides amoroses conforme s'acosta el dia de Sant Valentí. No obstant això una desastrosa cita acaba amb l'assassinat d'una d'elles a les mans d'un psicòpata emmascarat que prèviament li va enviar una morbosa targeta de Sant Valentí. Després de reunir-se les quatre amigues en el funeral, comencen a rebre amenaces a través de targetes i missatges.

A les 22:20, sext episodi de 'Cuenta atrás'

Corso (Dani Martín) y la resta de membres de la Unitat 7 de la Policia Judicial, hauran de resoldre este dijous el segrest d'una xiqueta. En el nou episodi de la sèrie 'Cuenta atrás', "Cafetería El Alto, 15:42 h.", el cambrer d'un bar de carretera atén una xiqueta que demana el seu postres. En eixe moment, la televisió emet la notícia de la desaparició d'una menor i la imatge que apareix en pantalla és la de la mateixa xiqueta que té davant. El cambrer cridarà la policia quan un home forceja amb ell per a emportar-se a la xicoteta.

Cuatro hores abans, Corso (Dani Martín) i Leo (Bárbara Lennie) han d'interrompre la seua vigilància extraoficial a Gironella per a investigar el segrest d'una xiqueta. En el lloc dels fets, Molina (José Ángel Egido) reconeix a una dona la filla de la qual va desaparéixer anys arrere. La Unitat 7 de la Policia Judicial descobrix que el cas té relació amb esta dona i amb el drama desencadenat per la desaparició, 7 anys arrere, del seu bebé.

'Noche Hache', relegat a partir de les 01:30 amb el seu primer debat

Amb este canvi, el batega xou de Eva Hache queda desplaçat a la 01:30 de la matinada. Este dijous a més, celebrarà el primer dels seus "debats electorals". El ministre de Sanitat i Consum, Bernat Soria, i número 1 en les llistes del PSOE per Alacant per al Congrés dels Diputats, s'enfronta a la candidata número 1 a la Presidència del Govern per PH (Partido Hache), Eva Hache.

Soria tendrá l'ocasió de parlar de diversos àmbits que li competixen en la seua àrea, per exemple, de les noves talles de roba diàbolo, campana o cilindre, del nou pla de salut bucodental i dels seus nous projectes en el cas que el PSOE guanye les Eleccions Generals de 2008. Davant tindrà a un os dur de rosegar, Eva Hache, amb la que mantindrà un intens debat de cara al pròxim 9 de març.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele