martes, 12 de febrero de 2008

"ESTA CASA ERA UNA RUINA" TORNA EL DIMECRES 20 DE FEBRER

"Esta casa era una ruina" conclou la seua primera tanda d'especials el pròxim 20 de febrer, dimecres. Antena 3 emetrà en prime estafe la quarta entrega del reality presentat per Jorge Fernández, convertit ja en una de les grans sorpreses de la temporada i renovat gràcies a la seua notable acollida.

El 20 de febrer, el programa de Zeppelin rehabilitarà la casa d'una altra família que, per les seues circumstàncies econòmiques i socials, s'haja en un estat precari. En esta ocasió, l'espai no comptarà amb cap famós com invitat com en els altres especials, però els protagonistes rebran com a sorpresa unes entrades per a assistir a un concert de Alejandro Sanz.

Un dels espais revelació de la temporada

Antena 3 torna a programar "Esta casa era una ruina" en dimecres després dels bons resultats que va aconseguir en la seua última emissió, el passat 30 de gener. Llavors, el programa va anotar un 19% de quota de pantalla i 3.230.000 espectadors, arribant a plantar cara a l'oferta líder habitual d'esta franja, la sèrie de Telecinco “Sin tetas no hay paraíso” (19.4% i 3.407.000).

Després del bon rendiment del reality -els dos primers especials, en la nit del dilluns 5 de novembre i 3 de desembre respectivament, van obtindre una mitja del 18.8% de quota i 3.349.000 espectadors-, Antena 3 hi ha decidit encarregar altres quatre especials de "Esta casa era una ruina".

Els tres casos solucionats per “Esta casa era una ruina”

* La família Albacete, de Tordera (Barcelona), composta per María José Albacete, que manté a cinc dels seus set fills: Nancy (15), Cristina (13), Sonia (11), Eric (5) y Jano (4), va ser el primer cas que va resoldre l'espai que presenta Jorge Fernández el 5 de novembre del 2007.

* La família formada por María José, Jesús i els seus tres fills: Ismael (17 años) i les bessones, Marta i Cristina (7 años), de Villarrubia dels Ulls, va ser la protagonista de la segona entrega de “Esta casa era una ruina”, emés el passat 3 de desembre.

* La família formada por Nuria i Mario i enviar (ambdós de 27 anys) i els seus fills: Noemí, de 9 anys, i Eneko, de 6. D'Abellar d'Orella (Madrid) va ser el tercer i últim cas que va resoldre el programa, el passat 23 de gener.

Deu dies per a transformar una vivenda en ruïnes

En "Esta casa era una ruina", un equip d'experts té només deu dies per a realitzar, en una frenètica carrera contrarrellotge, el miracle de convertir una vivenda en ruïnes, estiga en les condicions en què estiga, en una llar de còmode, agradable i bonic.

Durant este temps, la família és enviada a passar unes vacacions a un lloc llunyà del seu domicili, i només quan tornen descobrixen sorpresos el resultat de la transformació, una obra que en la vida real haguera pogut portar uns quants mesos.

Les famílies que participen en el programa

El programa busca a famílies que han passat per circumstàncies difícils i que desgraciadament no han pogut complir el somni de disposar d'una casa en condicions.

Moltes d'elles estan passant o han passat per circumstàncies difícils: sa casa ha pogut ser víctima d'una catàstrofe natural, tenen problemes econòmics, algun membre ha sigut víctima d'una malaltia, … En tots els casos hi ha un factor de desgràcia o infortuni que els ha impedit fins ara poder reunir els recursos necessaris per a poder fer de la seua vivenda un lloc confortable, digne i agradable.

En el moment en què acudixen al programa, sa casa és una “ruïna”. Ha arribat l'hora de canviar esta situació i de canviar la seua vida. El programa tractarà de fer-ho en un temps rècord, potenciant a més l'esperit de solidaritat de la comunitat en què viuen.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele