miércoles, 13 de febrero de 2008

"GRISSOM" I "MALONE" RESOLEN JUNTS UN CAS EN "SIN RASTRO"

Antena 3 emitix demà dijous, en horari de màxima audiència, el capítol especial 'Sin rastro' en el que el protagonista d'esta sèrie, Jack Malone, i el de C.S.I., Gil Grissom, unixen les seues forces per a resoldre un complicat cas.

D'esta manera, Antena 3 se convertix en la primera cadena europea a emetre este nou episodi factoria de Jerry Bruckheimer en el que Jack Malone i Gil Grissom, de C.S.I., tractaran de trobar un perillós assassí en sèrie.

En Estats Units, el capítol va ser seguit per 21,3 milions d'espectadors, acumulant més audiència que la suma dels seus dos principals competidors ('Urgencias' i 'Big Shots').

Es tracta de la continuació d'un capítol de 'CSI: Las Vegas' on Malone acudix a buscar a Grissom. És, a més, el primer "cross-over" que realitza la sèrie 'Sin rastro' amb una altra producció.

Grissom i Malone, junts

Grissom, de C.S.I. Es trasllada des de Les Vegas a la Gran illa per a treballar junt amb el seu col·lega Malone i donar amb el parador de Terry Lee Wicker. Este, darrere d'assassinar a diverses dones i a un xiquet, segresta el seu propi fill i fuig amb ell a Nova York. Allí viu la seua germana, amb la que acostuma a contactar després de cada un dels seus assassinats.

Grissom haurà d'improvisar un laboratori en les instal·lacions de l'Oficina de Desapareguts del FBI per a poder fer el seu treball i aportar les seues pistes a l'equip de Jack Malone. L'objectiu d'ambdós serà trobar a Wicker abans que faça mal al xicotet.

Després de solucionar este cas, els agents de l'Oficina de desapareguts continuaran amb la seua labor en un nou capítol de la sexta temporada de la sèrie:

Corre

Jack Malone i el seu equip tractaran de donar amb el parador d'una dona que va desaparéixer després d'un tiroteig que va tindre lloc en la seua oficina. Els investigadors sospiten que va fugir per a evitar que un fosc secret isquera a la llum....

A continuació, Antena 3 emetrà un episodi corresponent a la segona etapa de la sèrie:

Tancant el cercle

Luke Horton pareix un home feliç a l'expectativa de l'arribada del seu nou fill. El dia de la reunió de la seua escola superior, desapareix i els hòmens de Malone troben sang en la contornada. Els agents descobrixen que Horton estaba sent investigat per irregularitats financeres i que, a més, mantenia una relació extramarital amb un home casat, Alan.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele