jueves, 7 de febrero de 2008

ERIC DANE, DE "ANATOMIA DE GREY", PATIX CANCER

L'actor Eric Dane, Mark Sloane en la sèrie 'Anatomía de Grey', ha desvelat que patix càncer de pell. Slone, de 35 anys d'edat, va declarar a la revista OK! Que va acudir al dermatòleg després de detectar-se una cosa rar en la pell a principis d'any.


"Va dir que era teixit malalt causat pel sol", ha assegurat. Per a tractar-lo van congelar les cèl·lules cancerígenes, encara que el tractament no li va sentar bé: "La meua pell és molt sensible i els meus llavis van patir per tot el tractament que vaig haver de passar".

"No vaig poder menjar bé durant un parell de setmanes i he perdut molt de pes". L'actor continua lluitant ara contra el càncer, que li ha sigut detectat amb gran rapidesa. El càncer de pell és el tipus més freqüent als Estats Units encara que, desafortunadament per a Dane, la zona de la boca on ha aparegut és molt perillosa perquè es pot estendre ràpidament a les mucoses.

El seu company, Justin Chambers, en el psiquiàtric

Encara que el rodatge de 'Anatomía de Grey' es troba paralitzat per la vaga de guionistes, van a tindre-ho difícil per a reprendre-ho després de patir diverses baixes en el repartiment.

La setmana passada, l'actor Justin Chambers (Alex Karev en la sèrie) va ingressar voluntàriament en la unitat psiquiàtrica UCLA, la mateixa en què està la cantant Britney Spears.

La representant de l'actor assegura que Chambers es troba "exhaust i patix d'un trastorn de la son. Va anar allí voluntàriament per a aconseguir ajuda".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele