martes, 5 de febrero de 2008

"LOS ALGOS PROTAGONISTES EN EL DIA DE SANT VALENTI A CUATRO

'Los Algos', els personatges animats per als més menuts de Cuatro, protagonitzaran una jornada molt especial en Cuatro amb motiu de San Valentín.

I és que apareixeran durant tot el dia per a mostrar un dels seus grans èxits musicals, "Regala plantas", que s'inclou dins del seu àlbum publicat "¡Qué buen rollo!", compost per 2 CD que inclouen 16 cançons i 10 videoclips. La lletra de la cançó està composta per Daniel Cerdà i Jaume Copons (creadors de 'Los Algos') i la música la firma Pep Lladó.

Regala plantes la canta el simpàtic Mr.Laid, que és un dels personatges més entranyables del planeta Algoria. Mr. Laid és el resultat dels efectes secundaris d'una poció que va prendre el Dr. Libelius per a augmentar la seua força i la seua maldat. Mr. Laid és un ser monstruós, curtíssim de closca amb una tendència natural al bé.

Ell representa la part amagada del Dr. Libelius: el bé, el bon rotllo, l'afecte, la bondat… Mr. Laid e sent amic de tots 'Los Algos' i insistix a fer-li favors, a vegades inclús quan estos no volen.

'Los Algos' de Cuatro

Ideats per creadors done-la talla de Pol Mainat, Daniel Cerdá (Los Lunnis), Jaume Copons (Barrio Sésamo) i Óscar Julve, Los Algos arriben a Cuatro de la mà de Gestmusic para convertir-se en la programació infantil de referència de la cadena. Tot això amb un objectiu ben definit: captar l'atenció dels xiquets i divertir-los per mitjà de la fantasia, l'humor, la música o a l'aventura aportant-los, a més, elements que els ajuden a situar-se en el seu entorn. Algoria, el fantàstic planeta de Los Algos, és un lloc que combina el que els xiquets volen amb el que els adults consideren apropiat per a ells.

Dirigit a una audiència infantil d'entre 3 i 12 anys, l'espai que Cuatro emetrà diàriament tots els matins de dilluns a diumenge pretén divertir i entretindre per mitjà d'històries i arguments construïts en clau d'humor i expressats en un llenguatge modern i directe.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele