jueves, 7 de febrero de 2008

"HIJOS DE BABEL" ES TRASLLADA A LA 2

Després de tres gales en L'1 de TVE, 'Hijos de Babel' passarà a emetre's des de la setmana que ve per La 2. TVE reubica el reality presentat per Antonio Garrido els dimecres a partir de les 21:30 hores en La 2.

La cadena pública adduïx oficialment "raons de programació" per a este trasllat, motivat pels registres d'audiència collits pel programa des de la seua estrena fa tres setmanes.

'Hijos de Babel' se va estrenar en L'1 el 22 de gener darrere d'unes quantes setmanes de càstings en La 2. El programa va arrancar amb un 11,5% i 1.560.000 espectadors de mitjana.

Una setmana després, la segona gala del programa no va oferir resultats molt esperançadors, perdent 2,4 punts al caure al 9,1% amb 1.486.000 fidels.

Ahir dimarts, L'1 va oferir la tercera gala. La cadena pública va relegar l'espai al batega night per a oferir en prime estafe futbol. A pesar d'això, el programa va anotar mínim amb un pèssim 6,6% i a penes 478.000 seguidors.

Este canvi desplaça a la sèrie 'Sobrenatural', que estrenava els seus nous capítols en La 2. TVE encara no ha precisat on recol·locarà la sèrie.

Mantindrà el mateix format

'Hijos de Babel', un concurs musical que pretén ressaltar la diversitat cultural i afavorir els valors de la solidaritat i la diferència, continuarà mantenint el mateix format i idèntics objectius.
Els concursants, persones d'entre 18 i 42 anys, han sigut seleccionats per la seua "frescor i qualitat musical". "Esta gent porta dels seus pobles una riquesa musical que donarà al programa una dimensió diferent de tot el que s'ha fet abans en televisió" ha subratllat Javier Limón, que ha agraït a Televisió Espanyola esta "aposta tan cultural, dinàmica, profunda i plena de color".

Un jurat compost per José María Cámara, Justo Molinero, Pastora Vega i un Quart membre del jurat que variarà cada setmana, puntuarà a cada un dels artistes, que també obtindran punts per les descàrregues dels seus temes des de la web del programa i el vot de l'audiència a través del telèfon i SMS.

El concursant que obtinga menys punts eixirà del programa i entrarà un nou participant. Per a això, el càsting continuarà durant tota l'emissió del programa a través de la web i del telèfon.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele