miércoles, 13 de febrero de 2008

UNA EMPRESA RUSSA COMPRA "AUTOINDEFINITS"

Una empresa russa especialitzada en la gestió de canals de televisió, Mini Movie Channel, ha comprat els drets d'emissió de 'Autoindefinits', la popular esquetx comedy creada per Conta Conta Produccions i Albena Teatre per a Televisió Valenciana.

L'acord, pel que Mini Movie adquirix 63 capítols de 'Autoindefinits', permet a la companyia de Moscou emetre AID en televisions convencionals de Rússia, Alemanya, França, Àustria i tots els països que en el seu dia van pertànyer a la Unió Soviètica. El contracte també permetrà la distribució de la popular sèrie valenciana gràcies a les noves tecnologies, internet i mòbil, bàsicament.

Este acord suposa la primera venda fora d'Espanya i Andorra de 'Autoindefinits', que prèviament havia sigut adquirida per TV-3, la televisió d'Andorra, la cadena pública Balear, IB3, i la cadena catalana d'emissores locals XTV. La sèrie, que en estos moments està ja en la seua novena temporada, s'emet en Canal 9 de dilluns a dijous a les 21.45 hores.

Durant els seus tres anys en esta franja del prime estafe de Canal 9, 'Autoindefinits' ha amitjanat més de 15% de share, amb pics que s'han acostat al 30%. S'han emés ja 270 programes originals, als que se sumen els resums setmanals i dos especials nadalencs. Han participat un total de 18 actors i al voltant de 45 guionistes en la creació dels més de 4.500 sketches que s'han posat en antena.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele