viernes, 29 de febrero de 2008

CUATRO COMPRA ELS DRETS DE SERIES COM "SAMANTA WHO?, KILL POINT I UGLY BETTY"

Cuatro amplia la seua oferta de sèries de produciàs aliena amb la compra de les americanas Samantha Who?, Kill Point, Women´s Murder Club i Burn Notice, i la mexicana 13 pors, informa la cadena en una nota.

Totes elles han sigut adquirides per Cuatro per a la seua emissió durant el 2008. A estes cal afegir altres títols ja anunciats amb anterioritat per la cadena com són la premiada Ugly Betty o l'última aclamada per la crítica, Dexter.

"Samantha ¿Qué?" o com començar de zero

Christina Applegate (Wonderland. Sueños rotos, La cosa más dulce), la protagonista de la irreverent Matrimonio con hijos, torna a la xicoteta pantalla amb Samatha ¿Qué? (Samantha Who?), una comèdia que narra la història d'un psiquiatre que darrere de patir un coma de huit dies, despertarà amb amnèsia... i amb un terrible dubte.

Esta comèdia va aconseguir en EE.UU. Durant les seues tres primeres setmanes una mitjana de 14.5 milions d'espectadors, situant-la com la sèrie d'estrena més vista de la temporada i tan sols superada per Private Practice entre els adults de 18 a 49 anys.

L'actriu americana Christina Applegate ha sigut nominada en els globus d'Or 2008 a la Millor Actriu d'una sèrie de Televisió i als Screen Actors Guild Awards 2008 en la mateixa categoria. Així mateix, la sèrie ha rebut una nominació als People’s Choice Awards 2008 en la categoria de Nova Comèdia per a Televisió.

Quatre dones resolen el cas: "Women´s Murder Club"

Basada en un best-seller de James Patterson, Women´s Morder Club està protagonitzada per quatre dones tot terreny capaç de fer qualsevol cosa amb tal de resoldre un cas. Este grup d'investigadores criminals, disposades a sobreviure en un món d'hòmens, compartiran a més tot tipus de confidències, problemes i consells.

La sèrie, que en la seua estrena en la cadena ABC va superar els 10,8 milions d'espectadors i que té una audiència mitjana de 9 milions de seguidors, combina la investigació policial i el suspens amb el drama i l'humor.

"Burn Notice", una sèrie d'espies

Michael Westen (Jeffrey Donovan, Crossing Jordan, Ley y orden) es un espia que, darrere de servir durant 10 anys al seu país, el despedixen del seu lloc de treball durant una de les seues operacions internacionals. La sèrie, que acaba de renovar temporada gràcies als seus elevades dades d'audiència en EE.UU., conta la història d'este espia traït l'existència de la qual només tindrà un objectiu, saber qui i per què.

Per a això, el protagonista de Burn notice, a més d'haver de fer front al seu difícil passat, haurà d'aguditzar les seues habilitats i treballar inclús per a aquells a què la policia no vol o no pot ajudar. Tot açò junt amb l'ajuda de Fiona (Gabrielle Anwar, Los Tudor, Esencia de mujer), la seua exnóvia i exoperativa de l'IRA, i Sam (Bruce Campbell, Spiderman), un espia quasi jubilat.

"The Kill Point", la història d'un segrest brutal

John Leguizamo (Moulin Rouge) es Mr. Wolf, el líder d'un grup de Marines nouvinguts d'Iraq la tornada del qual a casa no serà el que pensaven.

Eixe és part de l'argument de The Kill Point, sèrie que no dissimula la seua admiració per Tarde de perros, la mítica pel·lícula de Sidney Lumet, i s'inspira en ella per a narrar en huit hores la crisi d'un robatori -que acaba en segrest- des del punt de vista dels atracadors, els policies i els ostatges.
Una sèrie que explora el terror humà: "13 pors"

La sèrie 13 pors assegura el millor terror i suspens per als exigents amants del gènere. Esta producció mexicana ha aconseguit reunir destacats professionals -tant guionistes com directors- per a crear 13 històries de mitja hora molt diferents, però amb un mateix fil conductor: la por.

América Ferrara és "Ugly Betty"

La comèdia Ugly Betty ha sigut reconeguda amb innumerables premis bé per al seu protagonista, America Ferrara, bé per a la seua productora Salma Hayek.

En Ugly Betty, Hayek reprén les aventures d'un personatge creat per a la cadena colombiana RCN en la novel·la "Betty la fea". El seu èxit internacional es va estendre prompte a EE.UU on es va emetre la seua versió en espanyol, la qual cosa va provocar que les principals cadenes de televisió nacional s'interessaren en la seua adaptació a l'anglés.

Encara que la cadena NBC va ser la primera a començar el desenrotllament de la sèrie el resultat final és una producció per a l'ABC que s'ha convertit des de la seua estrena en tot un fenomen televisiu. Les seues dades d'audiència parlen per si sols: la seua estrena al setembre del 2006 va comptar amb 16 milions d'espectadors.

A més, la sèrie ha obtingut nombrosos premis, entre els que destaquen 2 globus d'Or (Millor Comèdia i Millor actriu de Comèdia) i 3 Emmy (Millor Actriu de Comèdia, Millor Càsting de Comèdia i Millor Direcció).

Junt amb la protagonista, actors com Eric Mabius, Vanesa L. Williams, Toni Plana o Salma Hayek (que apareixerà com Sofia Reyes en alguns episodis) convertiran la redacció de la revista Mode en tot un
Espectacle.

Ugly Betty és la història d'una jove poc agraciada en un món, el de la moda, on la imatge és l'única cosa que importa. Betty és la nova secretària d'una prestigiosa revista de moda. La jove, rebutjada pel seu aspecte, intentarà donar la volta a la seua situació professional, mostrant la seua vàlua, i a poc a poc anirà acostant-se a la figura de Daniel (Eric Mabius), el seu cap, del que està perdudament enamorada.

Arriba "Dexter": corre la sang a Miami

Dexter es definix com “l'últim psicòpata de la televisió”, però amb l'afegit d'estar davant del primer psicòpata protagonista d'una sèrie. Protagonitzada per Michael C. Hall, un dels protagonistes de la popular a dos metres baix terra, esta sèrie narra la història del doctor Dexter, un forense de la policia, de vida aparentment tranquil·la i ordenada, el particular concepte de del qual la justícia li porta a eliminar els assassins que han aconseguit eludir el pes de la llei.

Es tracta d'una arriscada i innovadora producció narrada en primera persona pel seu protagonista que al llarg dels episodis contarà com és, quines són les seues motivacions, com va ser la seua infància i com entén la vida i al ser humà. Per mitjà d'una tornada al passat, l'espectador anirà coneixent en profunditat les contradiccions del protagonista, la seua raó de ser. Un assassí en sèrie que, a primera vista, és un home incapaç de sentir, d'interactuar o d'emocionar-se.

La seua estrena el passat 1 d'octubre del 2006 en el canal Showtime, es va situar com la segona estrena (de sèrie dramàtica d'una hora) més vist del canal, per darrere de The L Word i el seu èxit ja li ha suposat una nova renovació de temporada (la tercera) que als Estats Units s'estrenarà al llarg d'enguany.

Des de la seua estrena, Dexter no deixa de guanyar reconeixements: el seu actor principal, Michael C. Hall ha sigut nominat durant dos anys consecutius als globus d'Or com a Millor Actor en Sèrie Drama. Així mateix, ha rebut altres nominacions en la mateixa categoria per als Satellite Awards 2006 i Screen Actors Guild Awards. La sèrie, que també ha sigut nominada en dos ocasions (Satellite Awards 2006 i Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films 2007), ja compta amb un globus d'Or per a Lauren Vélez que interpreta a la inspectora María Laguerta.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele