miércoles, 13 de febrero de 2008

WALT DISNEY FIRMA UN ACORD AMB NET TV

The Walt Disney Company Ibèria (TWDCI) ha firmat un acord pel qual ha adquirit, subjecte a les autoritzacions preceptives, un 20% del paquet accionarial de NET TV, informen hui Vocento i els seus mitjans impresos.

Vocento aspira amb este acord a "incrementar el valor de la seua llicència" TDT, mentres TWDCI obri una nova via per a la distribució dels seus continguts en obert a Espanya.

El conseller delegat de Vocento, José Manuel Vargas, creu que l'acord tancat amb Disney "és una excel·lent notícia per a Vocento i per a la TDT a Espanya" que, a més, "permetrà explorar noves vies de col·laboració entre nosaltres i el nostre soci en NET TV". Vargas va afegir, "l'entrada en NET TV demostra l'interés de Disney pel desenrotllament de la TDT".

John Hardie, vicepresident executiu de Walt Disney Televisió Europa, Orient Mitjà i Àfrica, va dir: "La nostra estratègia consistix a ampliar el màxim possible la distribució de la nostra programació i este acord és un pas més cap eixe objectiu. Considerem que la TDT ens oferix una excel·lent oportunitat de negoci per al futur i estem encantats d'enfortir la nostra presència en el mercat televisiu espanyol amb este acord".

Disney s'encarregarà dels continguts d'un canal

Vaig agarrarmateix, Hardie va explicar que Disney es farà càrrec dels continguts d'un dels dos canals que disposa NET en l'actualitat (NET TV i Fly Music): "En l'exercici del seu control editorial, NET TV ha confiat a Disney la creació dels continguts d'un dels seus canals. En este moment encara estem definint què continguts hauríem d'emprar per a aconseguir un canal d'èxit".

"Creem que la TDT és la tecnologia del futur i que arribarà al cent per cent de les llars espanyoles. Hem triat ser soci estratègic perquè ens permet estar directament involucrats en el desenrotllament de NET TV", va assenyalar Hardie.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele