miércoles, 21 de mayo de 2008

"EL INTRENADO" OBRI EL BLOG PER A PODER PARLAR AMB "ANA DE ARMAS"

Els fans de “El Internado” tenen este dimecres, després de la final de la UEFA Champions League, una nova cita en el xat de la sèrie per a comentar el nou ‘blog' oficial.

Este es posa en marxa i comptarà cada setmana amb la participació d'un dels personatges de la producció de Antena 3, segons ha informat l'emissora en una nota.

La ‘kedada' tindrà lloc a partir de les 22:30 hores en www.antena3.com i Carolina, personatge encarnat per Ana de Armas, es convertirà en la primera ‘bloggera' a penjar un text sobre la sèrie.

Els fans tindran l'oportunitat de comentar el ‘blog' d'Ana i intercanviar opinions sobre “El internado”, els seus personatges i trames, i conéixer altres fans amb què compartir les seues inquietuds sobre la sèrie.

Després de la participació de Carolina, Victoria (Elena Furiase), Iván (Yon Gonzaléz) i Marcos (Martín Rivas), es convertiran en les pròximes setmanes en ‘bloggeros' per a contar les seues vivències en “El internado” amb els fans de la sèrie.

La setmana que ve, “El internado” torna a Antena 3 amb el capítol titulat "La vida es sueño".

1 comentario:

Anónimo dijo...

Te creo, junto con el dinero de varios gazillion de inversión que wikipedia podría adquirir algunos servidores mucho más.

Temps de Tele

Temps de Tele